Bezorgmenu is een zelfstandig zusterbedrijf van JIM Exclusieve Catering. 

Bezorgmenu is specialist in bezorgmaaltijden in de regio. En richt zich daar volledig op. Thuis of op het werk. Of het nu 2 maaltijden bij u thuis zijn of 20 maaltijden op een verjaardag dat maakt niet uit. Of het nu 10 overwerkmaaltijden of een veelvoud daarvan tijdens een stop, ook dat maakt niets uit. Of het een borrel box voor op kantoor is op vrijdagmiddag of 15 kids meals op een kinderfeestje. De mogelijkheden zijn legio.             

Voor stops en (grotere) zakelijke projecten adviseren wij u tevoren uw wensen te bespreken om teleurstelling te voorkomen. Ons accountmanagement kunt u tijdens kantooruren bereiken op 0181 - 746000 of per e-mail op info@bezorg-menu.nl.

Gaan uw wensen verder dan onze bezorgservices? JIM Exclusieve Catering helpt u graag en is full service cateraar van de meest uiteenlopende zakelijke en feestelijke evenementen.  

Culinaire concepten, eten en drinken, styling, toon & sfeer ‘vinden wij iedere keer opnieuw uit’ zodat uw project altijd een eigen en echt passende invulling krijgt. Klein of groot, zakelijk of privé. Soms heel eenvoudig, soms meer dan luxe en alles wat daar tussenin zit.   


JIM Exclusieve Catering samengevat: catering voor iedereen | op ieder moment


Jim Catering

Bezorgmenu 5 stars after 122 reviews
Bezorgmenu