Reviews


5 stars after 95 reviews
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Jammer dat er 2x patst vergeten is en deze slap is. Jammer want de vorige keer ging het wel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De salade zag er zeer smaakvol uit. Netjes verpakt en op tijd bezorgd. Volgende keer bestel ik graag weer. 5/24/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 gerecht was vergeten, werd gelijk na bezorgt met een toetje van de zaak ! Eten was erg lekker ! 5/24/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was niet zo krokant als anders 5/21/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben nu 3 keer besteld en steeds naar volle tevredenheid. De kwaliteit van het eten is heel goed en de bezorgster is uiterst vriendelijk. 5/20/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker gegeten. Dit had je net zo goed in een restaurant kunnen krijgen. 5/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteravond laat thuis dus dacht: kom laat ik is een wat te eten betellen bij Bezorgmenu. Middels hun website 2 maal een saté van kippen-dij menu met Nasi besteld want 'tja' het is nu eenmaal vrijdag en met een lekker Biertje erbij een heerlijke afsluiter van de week. Het bestellen van deze maaltijden is kinderlijk eenvoudig en overzichtelijk door de opzet van de website. Eenmaal betaald werd de bestelling binnen een half uurtje keurig in warmhoudbakjes verpakt bezorgt door een vriendelijke bezorger. Het eten was hierom goed heet gebleven tijdens vervoer, iets wat toch wel van belang is bij eten wat bezorgt wordt. De maaltijden waren prima verzorgt met de saté, nasi en salade apart verpakt en hiernaast een bestek-set, servetten, vochtig doekje en een pepermuntje toegevoegd. De saté was heerlijk mals en satésaus vol van smaak alsmede de Nasi en salade. Kortom, we hebben niet alleen de week heerlijk afgesloten maar zijn het weekend goed begonnen. Een aanrader dus! 5/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Idd erg goed zoals er werd gezegd 5/17/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker aan te raden ! Super lekker en op tijd bezorgd. Dit gaan wij vaker doen 5/17/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag de burger geprobeerd echt een aanrader! Top 5/16/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag het broodje hamburger geprobeerd. Hamburger apart verpakt in aluminiumfolie, hierdoor bleef deze lekker warm. Verder is het een hele maaltijd en erg lekker! 5/16/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer heerlijk, netjes op tijd bezorgd. Kleine tip, het fruit op het ijs er vers op doen voor het bezorgen ipv invriezen samen met het ijs 5/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had andere kroepoek en deze was minder lekker dan de vorige bestelling wat wel leuk aan deze kroepoek was dat er verschillende kleuren kroepoek waren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd. Alles goed warm, patatjes knapperig. Heerlijke spareribs die zo van het bot afvallen. Zelfs een tandenstoker erbij, servet, natte doekjes en een pepermuntje. Aanrader! 5/11/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel veel verpakking materiaal. Snap waarom, warm houden. Zeer goed verzorgd en lekker! 5/3/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk eten! 5/3/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten op de website ziet er zo goed uit. De bezorger was erg vriendelijk! Je krijgt een mooi pakket met alles wat je bij een maaltijd nodig hebt. Helemaal compleet. Bestel hier en je begrijpt wat ik bedoel. Gewoon super. Zou hier zoiezo weer bestellen. 5/3/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo verzorgd en vers hebben we nog nooit gegeten van een bezorg restaurant! Ruime porties en keurige snelle bezorging. 5/1/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had het niet verwacht maar zowel de spareribs als de patat waren echt heerlijk. Ook de aardappel gratin was goed. 5/1/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is super! Patatjes lekker en krokant, spareribs mals en alles lekker vers! 😁 eindelijk eens wat anders in Brielle! 5/1/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Precies op de afgesproken tijd en het eten was nog zeer warm. Zo Als de vorige keer smaakte het uitstekend 4/27/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk een goed thuisbezorgd bedrijf in Brielle! Super lekker eten, heel smaakvol. Het eten was nog heet en slim verpakt. Voor herhaling vatbaar! 4/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 4/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer besteld en na de opmerkingen op de eerste bestelling is goed gereageerd b. v. de pindasaus bij de sate is beter van smaak dan bij de eerste bestelling. Aan te raden om te proberen alleen de kaart om te kiezen is nog vrij beperkt maar dat zal in de toekomst wel gaan veranderen denk ik. 4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk eens wat lekkers te bestellen hier in de omgeving! 4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte allemaal prima. Was lekker warm en goed verzorgd. Jammer dat alleen de bijbestelde pindasaus vergeten was bij te voegen. 4/23/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Alles goed warm en zeker voldoende! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super!fijn de hamburger apart verpakt. Bezorger was op tijd terwijl hij in eerste instantie bij een verkeerd huis stond, werden netjes gebeld. Alles keurig verzorgd. Enige puntje van kritiek is dat het broodje aan de droge kant was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij een grote bestelling als deze vinden wij €6.95 aan bezorgkosten erg veel... 4/20/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oo voor een grote groep nu besteld! Too weer! Binnen 30 minuten was het er, alles warm en zeer smaakvol!! 4/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 4/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Riante hoeveelheid en lekkere pasta met toebehoren! Echt snel en warm geleverd. Incl. een glimlach van de bezorger! 4/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd, mooie ingrediënten en super kwaliteit vlees. Tot in de puntjes, van A tot Z verzorgd! Snel bezorgd, maaltijd was heerlijk warm, compleet met servetten, pepermuntje en tandenstoker. Echt top! 4/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super!!!!!! Kwaliteit blijft! 4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons eten werd erg snel bezorgd en was heel warm. Netjes verpakt en het smaakte heel goed!! Zeker nog een keer bestellen 4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Plaats in de website dat er bezorgkosten aan verbonden zijn. Bezorging op tijd. Hoeveelheid ruim voldoende en temperatuur prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden over de eerste bestelling die wij gedaan hebben. De kwaliteit van het eten was super, alles was heerlijk warm door de zeer goede verpakking en de aflevering was super en mooi op tijd. Extra +punt er was 1 doos vergeten mee te nemen en deze werd binnen 1 minuut door een collega nagebracht. Kortom zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar! 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
precies op tijd afgeleverd en een geweldige salade en kip, voor herhaling vatbaar !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed te doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld, en zal zeker niet de laatste keer zijn ! Goede kwaliteit, netjes verpakt, prima bezorging, netjes op tijd. 1 opmerking over de broodjes..mijn voorkeur gaat uit naar alleen de binnenkant roosteren van het broodje. Zeker een goede aanwinst in de omgeving ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 5 stars after 95 reviews
Bezorgmenu