Reviews


5 stars after 122 reviews
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk een goed thuisbezorgd bedrijf in Brielle! Super lekker eten, heel smaakvol. Het eten was nog heet en slim verpakt. Voor herhaling vatbaar! 4/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 4/26/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer besteld en na de opmerkingen op de eerste bestelling is goed gereageerd b. v. de pindasaus bij de sate is beter van smaak dan bij de eerste bestelling. Aan te raden om te proberen alleen de kaart om te kiezen is nog vrij beperkt maar dat zal in de toekomst wel gaan veranderen denk ik. 4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk eens wat lekkers te bestellen hier in de omgeving! 4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte allemaal prima. Was lekker warm en goed verzorgd. Jammer dat alleen de bijbestelde pindasaus vergeten was bij te voegen. 4/23/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Alles goed warm en zeker voldoende! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super!fijn de hamburger apart verpakt. Bezorger was op tijd terwijl hij in eerste instantie bij een verkeerd huis stond, werden netjes gebeld. Alles keurig verzorgd. Enige puntje van kritiek is dat het broodje aan de droge kant was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij een grote bestelling als deze vinden wij €6.95 aan bezorgkosten erg veel... 4/20/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oo voor een grote groep nu besteld! Too weer! Binnen 30 minuten was het er, alles warm en zeer smaakvol!! 4/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 4/19/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Riante hoeveelheid en lekkere pasta met toebehoren! Echt snel en warm geleverd. Incl. een glimlach van de bezorger! 4/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd, mooie ingrediënten en super kwaliteit vlees. Tot in de puntjes, van A tot Z verzorgd! Snel bezorgd, maaltijd was heerlijk warm, compleet met servetten, pepermuntje en tandenstoker. Echt top! 4/18/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super!!!!!! Kwaliteit blijft! 4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons eten werd erg snel bezorgd en was heel warm. Netjes verpakt en het smaakte heel goed!! Zeker nog een keer bestellen 4/15/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Plaats in de website dat er bezorgkosten aan verbonden zijn. Bezorging op tijd. Hoeveelheid ruim voldoende en temperatuur prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden over de eerste bestelling die wij gedaan hebben. De kwaliteit van het eten was super, alles was heerlijk warm door de zeer goede verpakking en de aflevering was super en mooi op tijd. Extra +punt er was 1 doos vergeten mee te nemen en deze werd binnen 1 minuut door een collega nagebracht. Kortom zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar! 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
precies op tijd afgeleverd en een geweldige salade en kip, voor herhaling vatbaar !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed te doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld, en zal zeker niet de laatste keer zijn ! Goede kwaliteit, netjes verpakt, prima bezorging, netjes op tijd. 1 opmerking over de broodjes..mijn voorkeur gaat uit naar alleen de binnenkant roosteren van het broodje. Zeker een goede aanwinst in de omgeving ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heel erg lekker en goed warm. De spareribs waren goed van smaak en lekker mals. Wat ik een enorm pluspunt vond was de patat die nog heel lekker knapperig was en niet slap. Zeker voor herhaling vatbaar! 4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Caesar salade was erg lekker! Ik miste alleen de dressing, maar die zit er volgende keer als ik m bestel vast wel bij 4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan maar een woord bedenken. GEWELDIG 4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanmiddag voor het eerst besteld bij bezorg-menu. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. De kwaliteit is uitstekend, zowel het bezorgen als het eten. Het was er op de gewenste tijd en het eten was warm en zeer goed van smaak. Een aanrader dus. Ga zo door. 4/13/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed bezorgd eten. 4/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saté, spareribs, salades, frites en aardappelgratin. Keurig binnen de tijd. Lekker op temperatuur. Het zag er netjes en verzorgend uit. Dit was voor ons de eerste keer dat wij hier besteld hebben. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen. Een echte aanrader! 4/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima maaltijd. Een beetje problemen met het online samenstellen van de bestelling 4/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, net ofdat je in een restaurant bent, maar dan gezellig thuis aan tafel met vrienden. Het eten was geweldig en de bezorger was op de seconde precies op tijd. Echt een aanrader! 4/12/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel geleverd!! Echt een aanrader!!! 4/11/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saté, salade en dressing. Goed gebakken patat. Pindasaus was iets te lang gekookt, te donker en scherp van smaak. Zeker iets om vaker te bestellen. 4/11/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu 3x besteld en 3x gewoon alles meer dan voldoende en allemaal dezelfde kwaliteit je krijgt het niet op en echt super kwaliteit 4/11/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na de bezorging bleek een besteld product niet bezorgd, gebeld en welgemeende excuses ontvangen. En als kers op de taart werd er direct na het telefoontje een overheerlijk dessert bezorgd 4/11/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb nog nooit zulke lekkere sparribs op van een afhaal/bezorg service. Het bot trek je zo uit het vlees. Absoluut een aanrader. 4/10/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten geitensalade was Super en het zelfde geld voor de noedels met Gamba ! Porties zijn overdadig !!! Snelle levering door een vriendelijke dame ! 4/8/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! Zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten! Goede prijs / kwaliteit en prijs / kwantiteit verhoudingen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super maaltijd! Dit was al de tweede keer en weer geweldig! Super hamburger! Dot krijg je nergens zo. Alles was warm, knapperig, verzorgd en overheerlijk! Ook bezorging binnen aangegeven tijd bezorgd! Chapeau! Eindelijk een lekkere variatie aan keuze ook wat eten betreft! Aanwinst voor geheel voorne-puten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en snel bezorgd! Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was perfect op tijd en goed warm. Het eten was heel erg lekker, goede porties. Eindelijk een bezorg service in de regio met genoeg groente! Misschien iets minder plastic waar mogelijk. Website heeft nog wat spellingsfoutjes maar is wel makkelijk in gebruik. 4/6/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, Geen negatieve punten kunnen ontdekken. Spare ribs waren prima, patat was knapperig. Veggie was heerlijk . Kip kerrie heerlijk zacht vlees .Ruim voldoende. Top maaltijd. 3/29/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik verwachtte de bestelling tussen 19.00 en 19.15 uur. De bestelling was er reeds om 18.52 uur en ik was nog net even de deur uit. Maar ik werd netjes gebeld, dus helemaal goed! Mijn broodje hamburger was apart verpakt in alu-folie: super. daardoor geen kleffe hap geworden en uiteraard nog goed warm. De spareribs waren erg goed, de carpaccio salade was ruim voldoende en erg smaakvol. Tip: omdat ik thuis at, had ik bestek, maar ik kan me voorstellen dat je niet overal bestek voorhanden hebt. Wellicht de optie inbouwen om voor bestek te kunnen kiezen / aanvinken. Servetje, nat doekje, pepermuntje en tandenstoker: erg goed. Prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed. Jullie zijn niet goedkoop, maar voor wat je krijgt en betaalt is het naar mijn idee dik in orde. Fijn dat wij je proefkonijn mochten zijn en heel veel succes toegewenst. Mvg. Fam. Jansen 3/29/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker online op de bank een menu besteld voor 5 personen. De prijs kwam iets hogen uit dan verwacht. Op de juiste bestellingstijd werd het eten gebracht. De presentatie zag er heel vrolijk uit en de gerechten " kip hamburger (2×) 1x spareribs 2 x kindermenu" waren rijkelijk gevuld. Hamburgers waren xxl en van de spareribs viel het vlees van het bot af met een heerlijke marinade. Ruim voldoende patat werd erbij geleverd. En afsluiten met een lekker dessertje (witte en bruine chocolade) Al met al een dikke 9. 3/29/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Netjes op tijd. Pluspunt zakje met doekjes en tandenstoker. Warm aangeleverd en goed verpakt. 3/28/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer dan perfect 3/28/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd en erg lekker! 3/28/2019
Bezorgmenu 't Woud 35 0181 - 746000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! We gaan de rest van het ruime menu zeker ook ontdekken. 3/28/2019
Bezorgmenu 5 stars after 122 reviews
Bezorgmenu